Sugar Bear Hair Ervaringen

Sugar Bear Hair Ervaringen

10 januari 2019 0 Door Peter

Sinds enige tijd zie je ze overal: kleine flesjes met blauwe gummiebeertjes genaamd “Sugar Bear Hair”. Ook op allerlei sociale media kom je video’s tegen van influencers die het gebruik van deze vitaminen de hemel in prijzen.  Wat is Sugar Bear Hair? Werkt het echt? Maar vooral: Wat zijn de ervaringen met Sugar Bear Hair?

Wat is Sugar Bear Hair

Sugar Bear Hair is een merk vitaminepreparaten in de vorm van kleine blauwe beertjes. De beertjes smaken naar snoepjes en hebben een zoete, fruitachtige smaak. Qua textuur lijken ze ook erg op snoepjes, ze hebben zelfs iets weg van de bekende gummiebeertjes. Je hoeft ze dus niet met water in te nemen en kan er lekker op kauwen. In een potje zitten 60 stuks, hetgeen goed is voor een hele maand.

Sugar Bear Hair is vegetarisch en bestaat slechts uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zijn de vitaminen hormoon-, gelatine-, lactose- en glutenvrij. De producent belooft zelfs geen enkele bijwerkingen bij het normaal gebruik van de vitaminen.

In Sugar Bear Hair zitten de volgende active vitaminen en mineralen: Vitamine A, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine E, Vitamine B-6, Foliumzuur, Vitamine B-12, Biotin,e Pantotheenzuur, Jodium, Zink, Choline, Inositol. De heerlijke smaak van van de vitaminesnoepjes komen door de bessen, kokosolie en een klein beetje suiker. Een enkel beertje bevat slechts 7.5 kcal, dus daarvoor hoef je ze niet te laten! Voordat we ingaan op de ervaringen met Sugar Bear Hair, tref je hieronder eerst een uitleg over de genoemde vitaminen en mineralen.

In Nederland kan je de vitaminen op diverse plaatsen kopen, maar het makkelijkst is online. Je kunt de vitaminen bijvoorbeeld bij Bol.com kopen en dan heb je ze de volgende dag al in huis.


Vitaminen en mineralen in Sugar Bear Hair

Vitamin A (Palmitaat)
Vitamine A draagt bij aan een gezonde hoofdhuid door het stimuleren van de aanmaak van natuurlijke oliën, het bevorderen van de bloedstroom en is daarnaast een effectieve antioxidant . Deze vitamine zorgt voor sterke haarwortels en gaat dan ook haaruitval tegen. Vitamine A komt onder andere voor in zoete aardappel, wortels en diverse soorten kool.

Vitamine C (Ascorbinezuur)
Vitamine C is een van de bekendste en meest effectieve antioxidanten en is noodzakelijk voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Deze vitamine is onmisbaar voor ieder vitaminecomplex vanwege het positieve effect op de haargroei.

Vitamine E
Vitamine E beschermt je haar als geen ander door het stimuleren van de bloedstroom en het tegengaan van vrije radicalen. Daarnaast repareert Vitamine E aangetast haar en zorgt het voor sterk en elastisch haar.

Vitamine B-6
Vitamine B-6 is onmisbaar wanneer het gaat om het tegengaan van haaruitval. Vitamine B-6 stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en het stimuleert de wortels tot het aanmaken van nieuw, gezond haar. Van nature komt Vitamine B-6 voor in bijvoorbeeld zaden, vis en gevogelte.

Foliumzuur (Vitamin B-9)
Foliumzuur draagt bij aan de aanmaak en reparatie van DNA. Het stimuleert celdeling en zorgt zo voor een gezonde en toenemende haargroei. Een tekort aan Foliumzuur kan de oorzaak zijn van o.a. dun haar of haaruitval. Zorg dus dat je van deze vitamine voldoende binnenkrijgt.

Vitamine B-12
Vitamine B-12 draagt bij aan de aanmaak van rode bloedcellen die je hoofd voorzien van voldoende zuurstof en in het algemeen bijdraagt aan een gezond lichaam. Vitamine B-12 is daarnaast een van de belangrijkste vitaminen die kunnen zorgen voor een toename van energie en het tegengaan van somberheid.

Biotine
Biotine is een van de meest belangrijke vitaminen wanneer het gaat om de gezondheid van je huid en haar. Zo kan het onder andere acne tegengaan en bestrijdt het droog en futloos haar. Ook wanneer je last hebt van roos of een droge hoofdhuid, kan Biotine een essentiële bijdrage leveren.

Pantotheenzuur (Vitamine B-5)
Vitamine B-5 zorgt voor de (snellere) groei van je haar door het stimuleren van de aanmaak  Keratine. De levendigheid en het glans van je haar heb je in grote mate te danken aan deze vitamine. 

Kokosolie
Het is al langere tijd bekend dat kokosolie erg goed is voor het hydrateren van haar en huid. Het gebruik van kokosolie gaat haaruitval en breekbaar haar tegen. De olie kan worden ingenomen of direct op de hoofdhuid worden aangebracht.

Bestel Sugar Bear Hair bij bol.com en probeer het zelf!

Sugar Bear Hair ervaringen


Ervaring van “BC”, waardering 5/5
Ik heb dit product voor drie maanden gebruikt en zag geweldige resultaten!

review image

Ervaring van “Lizette G.”, waardering 5/5
Sinds mijn haar te hebben gebleekt om het blond te verven, werd mijn haar dunner. Ik was gewend om midden tot dik haar te hebben en was daardoor verdrietig. Ik heb veel onderzoek gedaan naar wat ik kan eten / doen om het dikker te laten worden en ik kwam van alles tegen. Het probleem is, dat ik liever geen pillen slikte, mede vanwege de slechte ervaringen op het gebied van acne. Ik kwam uiteindelijk op Sugar Bear Hair en was erg geïntrigeerd in deze kauwbare, veganistische vitaminen. Ik heb ze gekocht en vond ze heerlijk !! Het is 3 maanden geweest en tot nu toe geen puistjes en heb al een merkbaar verschil in mijn haar en langere, sterkere nagels. Ik raad dit product zeker aan !!!

review image
review image
review image

Ervaring van “Ashley Bozin”, waardering 5/5
Normaalgesproken laat ik nooit een ervaring achter op een website, dus volgens mij is dit mijn eerste. Ik heb dit product op het internet gezien en heb het uitdeindelijk geprobeerd. Voorheen heb ik steeds veel verschillende produten geprobeerd, maar dit keer heb ik iets gevonden dat ik zal blijven gebruiken! Mijn haaris van nature zwart en heb het nu geblondeerd. Het is dus niet in fantastische staat. Eigenlijk dacht ik dat het te snel was om een verschil te merken, maar nu al voelt mijn haar dikker aan en is mijn haargroei te gek!! Eigenlijk geloofde ik niet dat dit zou werken, maar… Ik heb een “before and after” foto genomen en je ziet direct het verschil. Ik raad dit product van harte aan! Het is helemaal niet zonde van je geld.

review image

Ervaring van “ThaoTee” waardering 5/5
Ik bleek mijn haar regelmatig en ik eet deze schattige vitamientjes om mijn haar gezond en sterk te houden. Ze zijn geweldig!

review image

Ervaring van “Tiffany”, waardering 5/5
Dit is de tweede maand dat ik Sugar Bear Hair vitaminen gebruik en ik ben helemaal verkocht. Na de eerste maand had ik al resultaten en was ik gelijk verliefd. Hoewel mijn haar niet snel ging groeien, werd mijn haar wel veel gezonder en stralender. Deze vitaminen zijn geweldig. Ze werken geweldig en smaken geweldig. Ik kan niet op de resultaten van maand drie wachten! 

review image

Ervaring van “Ophélie J.”, waardering 5/5
Erg tevreden!

Deze vitaminen hebben een heerlijke bessensmaak. Ik raad ze van harte aan!!!

Ervaring van “Malak D.”, waardering 5/5
Meest geweldige ervaring ooit

Mijn haar is gelijk na een maand erg gaan groeien

Ervaring van “Susana W.”, waardering 5/5
Ik gebruik Sugar Bear Hair al een jaar en I love it!
Ik raad dit product iedereen honderd procent aan!

Kortom: Wel of niet Sugar Bear Hair kopen?

Door de vele positieve ervaringen met Sugar Bear Hair adviseren wij om het zeker eens uit te proberen. De positieve reviews liegen er niet om en het mooiste is: baat het niet, dan schaadt het niet!
Heb je Sugar Bear Hair al geprobeerd, of ben je van plan om dat te gaan doen? Wij zijn zeker benieuwd naar jouw ervaringen! Laat hieronder een berichtje achter en laat ons weten hoe dit product jou is bevallen! 

Bestel Sugar Bear Hair bij bol.com en probeer het zelf!